Na een drukke periode van volle avonden en topservice kondigen we met vreugde onze zomersluiting aan. Kazerne zal gesloten zijn van 21 juli tot en met 15 augustus. Vanaf 16 augustus staan we weer voor u klaar. We willen graag iedereen bedanken die zich op enige manier verbonden voelt met Kazerne
In aanloop naar onze zomersluiting bieden we op 19 en 20 juli uitsluitend Chef’s Choice menu’s aan. Onze chef heeft met zorg een menu samengesteld met de meest verfijnde en smaakvolle gerechten, om zo onze koelkasten leeg te koken. Hoewel u ook losse gerechten van onze kaart kunt bestellen, kunnen we niet garanderen dat alle producten op voorraad zijn vanwege de aanstaande sluiting.
Deze dagen bieden een prachtige kans om te genieten van een culinaire ervaring waarin onze chef zijn meest creatieve en culinaire hoogstandjes presenteert. Samen streven we ernaar om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Reserveer snel uw tafel om deze bijzondere avonden niet te missen.
Wij danken u voor uw begrip en geduld tijdens deze periode en kijken ernaar uit om u weer te zien na onze zomersluiting.
Met vriendelijke groet,
Team Kazern