KAZERNE MEMBERS CLUB

Kazerne verbindt internationale werelden van design, kunst, techniek en business en zet zich in om nieuwe kansen te creëren voor designtalent. Kazerne’s Members Club is een gecureerd gezelschap met een gedeeld enthousiasme voor design, kunst, innovatie, erfgoed en/of hospitality. Members (leden) ontvangen voordelen zoals 24/7 toegang tot de Members Club Lounge; een informele living.

Wil je je aansluiten bij de Members Club? Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

 

DICHTER BIJ DESIGN

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toptalent.

–Kazerne verbindt. Design, kunst, techniek, business. In een voormalige marechaussee kazerne en naastgelegen industriële loods aan de Paradijslaan, in hartje Eindhoven. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. En inspiratie. Dineer te midden van toonaangevende exposities, borrel in onze lommerrijke binnentuin of organiseer een privé-evenement in een van onze multifunctionele ruimtes.

De sfeer is kosmopolitisch, informeel, artistiek en chique – dé place to be voor toptalent, creatieve en zakelijke netwerken; artistiekelingen en nerds, werknemers en ondernemers, privé en zakelijk, wereldreizigers en wereldwerkers.

Wij werken er hard aan om het erfgoed, de hospitality en het designaanbod in topconditie te houden. Dat doen we samen. Met ons dream team en vele partners. En met u? Wij geloven dat iedereen die iets komt halen, ook iets heeft te brengen. Of u nu student bent of filantroop, designer of verzamelaar, professional of amateur.

Wilt u die éne ontwerper ontmoeten, bijdragen aan talentontwikkeling, het design DNA van Eindhoven helpen promoten of uw netwerk in de wereld van design een impuls geven? Van vernissages tot VIP-diners en van exclusieve tours tot atelierbezoeken: ons community-programma brengt u dichter bij design. Word Ambassador, Member van de exclusieve Kazerne Members Club en meer. Join our community.

KERNWAARDEN

De belangrijkste kernwaarde is ‘Give to Grow’; iedereen die iets komt halen komt ook iets brengen. Kazerne Members zijn gastvrij, origineel, nieuwsgierig, kosmopolitisch en onderschrijven het gedeelde belang voor de langere termijn. Members dragen actief bij aan het verbinden van Members en Temporary Members, het zorgdragen voor de Members Club Lounge, elkaar, het creëren van nieuwe kansen voor designtalent en zijn trotse ambassadeurs van de missie en strategie van Home of Design Kazerne. Zo zetten members zich in voor Kazerne Foundation en de Members Club.

 

MEMBERSHIPS

Kazerne Members Club kent vijf soorten Memberships: Ambassadors, Business Members, Private Members, Junior Members en Temporary Members. Membership (lidmaatschap) wordt uitsluitend verleend op uitnodiging van de Ballotagecommissie.

 

PRIVILEGES

Members hebben naast 24/7 toegang tot de Members Club Lounge ieder eigen privileges. Een overzicht is te vinden in de Kazerne Community Info.pdf.