JOIN THE COMMUNITY

Wij werken er hard aan om het erfgoed, de hospitality en het designaanbod in topconditie te houden. Dat doen we samen. Met ons dream team en vele partners. En met u? Wij geloven dat iedereen die iets komt halen, ook iets heeft te brengen. Of u nu student bent of filantroop, designer of verzamelaar, professional of amateur.

 

DICHTER BIJ DESIGN

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toptalent.

–Kazerne verbindt. Design, kunst, techniek, business. In een voormalige marechaussee kazerne en naastgelegen industriële loods aan de Paradijslaan, in hartje Eindhoven. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. En inspiratie. Dineer te midden van toonaangevende exposities, borrel in onze lommerrijke binnentuin of organiseer een privé-evenement in een van onze multifunctionele ruimtes. 

De sfeer is kosmopolitisch, informeel, artistiek en chique – dé place to be voor toptalent, creatieve en zakelijke netwerken; artistiekelingen en nerds, werknemers en ondernemers, privé en zakelijk, wereldreizigers en wereldwerkers. 

Wij werken er hard aan om het erfgoed, de hospitality en het designaanbod in topconditie te houden. Dat doen we samen. Met ons dream team en vele partners. En met u? Wij geloven dat iedereen die iets komt halen, ook iets heeft te brengen. Of u nu student bent of filantroop, designer of verzamelaar, professional of amateur.

Wilt u die éne ontwerper ontmoeten, bijdragen aan talentont-wikkeling, het design DNA van Eindhoven helpen promoten of uw netwerk in de wereld van design een impuls geven? Van vernissages tot VIP-diners en van exclusieve tours tot atelierbezoeken: ons community-programma brengt u dichter bij design. Word Ambassador, Member van de exclusieve Kazerne Members Club en meer. Join our community.

WORD MEMBER.

Ontmoet. Inspireer. En profiteer. Privé of zakelijk.

–Kazerne’s Members Club is een gecureerd gezelschap van hoog aangeschreven individuen uit verschillende bedrijfstakken, verbonden door een gedeeld enthousiasme voor design, cultuur innovatie, erfgoed en/of hospitality. 

Naast vele andere exclusieve privileges biedt Membership 24/7 toegang tot de Members Club Lounge: een living om te ontspannen, laveren en ontmoeten. In de Members Club kruisen de wegen van CEO en startend talent, van politicus en techneut en van ontwerper en grootindustrieel.

Memberships worden alleen toegewezen op voordracht en na een persoonlijke uitnodiging van de ballotagecommissie.

WORD AMBASSADOR.

Open deuren.

–Als Ambassador belichaamt u Kazernes kernwaarden. U ondersteunt ons in het creëren van nieuwe kansen voor ontwerpers, u helpt bij het ontwikkelen van talent en u draagt bij aan het verdiepen en uitdragen van de rol van design. U helpt Kazerne Foundation drie exposities per jaar te realiseren, het erfgoed te onderhouden en ons programma uit te breiden en verbreden. Tegen een jaarlijkse donatie van ten minste 5.000 euro aan onze ANBI-C bent u Ambassador van Kazerne. Home of design.

Wij bieden u unieke kansen om betrokken te raken bij de wereld van design, en openen deuren voor u die u dichter dan ooit bij ons programma brengen. Vanzelfsprekend krijgt u 24/7 toegang tot de exclusieve Kazerne Members Club.

We heten u graag welkom in een warm gezelschap dat de waarde van design en cultuur onderschrijft en het totaalconcept van Kazerne omarmt.

WORD INVESTOR.

Give to grow.

–Kazerne groeit. En u kunt helpen. Investeren in Kazerne is investeren in de wereld van morgen, in de toekomst van design. U draagt bij aan werkkapitaal ten behoeve van de exploitatie. En daarmee ook aan talentontwikkeling en het creëren van nieuwe kansen voor ontwerpers.

Om Kazerne te helpen groeien kunt u nu obligaties kopen. Wij schrijven waardepapieren uit tegen 1.000 euro. Voor elke obligatie die u koopt, krijgt u een certificaat met een nominale waarde van 1.000 euro. 

De rente van 4,5% ontvangt u jaarlijks aan het einde van het jaar. In euro’s of in kind. Restitutie vindt plaats via een lotingssysteem, vanaf zes jaar na het uitschrijven van de obligaties. Alle obligaties worden binnen 10 jaar uitgeloot.

Koopt u tien obligaties? Dan bieden wij u en uw introducé graag een diner aan in ons fine-dining restaurant Benz at Kazerne. Opteert u voor meer dan vijfentwintig obligaties? Dan nodigen wij u na het diner in Benz graag uit om te overnachten in een van onze luxe suites of lofts.

WORD COLLECTOR.

Wij weten waarom.

–Verzamelaars zijn design-enthousiasten. En wij ook. Design liefhebbers helpen elkaar graag een handje. Dus wij ook. Wij bieden u de kans om dichter dan ooit bij ons programma te komen, en zodoende dichter bij design.

Als Kazerne Collector ontdekt u de betekenis van design voor de wereld van morgen, door de ogen van invloedrijke ontwerpers. Voor 2.500 euro per jaar introduceren we u in ons netwerk, en nemen we u mee naar vernissages en exclusieve evenementen. Daarbij krijgt u 10% korting op alle design die u via ons aanschaft.

Dit programma is nog in ontwikkeling, de beoogde startdatum is zomer 2021. Laat het ons weten als we u op de hoogte mogen houden.