Benz – Playground

In 2019 openden wij restaurant Benz at Kazerne. Het eigenzinnige concept kreeg direct lovende recensies en vermeldingen in zowel de Gault & Millau- als Michelingidsen. Maar vanwege de alom bekende personele uitdagingen hebben wij nu besloten om de ruimte voorlopig op een andere manier in te zetten, namelijk als Pop-up Playground. 

Reserveer nu met of zonder (eigen) chef
Ben je voor een dag of avond op zoek naar een intiem en besloten restaurant? Smaakvol ingericht, met servies en glaswerk? Benz is vanaf nu net zoals onze andere Meeting Rooms te reserveren, maar dan met volledig geoutilleerde keuken. En met en zonder (eigen) chef uit jouw of ons netwerk. 

Voor een exclusief bruiloftsdiner, een gepaste afscheidslunch, inspirerende kookworkshop, je eigen restaurant (voor één dag of langer), vertrouwelijk fusieoverleg, full service C-level meeting en meer. Jij bedenkt het, wij denken met je mee. En regelen alles tot in de puntjes. Zodat jij en je gasten onbezorgd kunnen genieten.

Nieuwsgierig? Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden of bel 040 207 3730.

Gastchefs
Houd www.kazerne.com in de gaten voor gastchefs bij wie je wel per persoon kunt reserveren, zoals Edwin Severijn tijdens DDW op 27, 28 en 29 oktober. Eat Drink Design revisited. Meer chefs en data – ook buiten DDW – volgen zo snel mogelijk.