NIEUW FINE DINING CONCEPT IN KAZERNE

Na een dik jaar verbouwen is de renovatie van de monumentale gebouwen aan de Paradijslaan 2-8 bijna afgerond. En kunnen niet wachten om je het resultaat te laten zien. Begin 2019 openen we de deuren van de voormalig brandweergarage voor ons nieuwe fine dining restaurant. Een eigentijdse en exclusieve culinaire ervaring om naar uit te kijken.

Verwacht een ‘table d’hôte’ belevenis met verfijnde, veelal groente-georiënteerde gerechten van een moderne Noord-Europese kaart. Onze chef werkt vanuit de open keuken met seizoenproducten en zorgt dat je naast vis ook kunt genieten van een selectie van vleesgerechten en gevogelte. We werken niet met vaste menu’s. Laat ons weten of je van 3, 5 of 8-gangen wilt genieten en maak zelf een selectie van waar je zin in hebt.

 

In dit karakteristieke pand parallel aan de Paradijslaan – begin 20e eeuw gebouwd als garage voor brandweerauto’s- is straks plek voor ongeveer dertig gasten. Terwijl er in het restaurant werk van gevestigde en veelbelovende designers getoond wordt, doen het siermetselwerk en de klassieke groene poorten in de gevel het monumentale karakter van de ruimte eer aan. De bescheiden boogramen aan de straatzijde zorgen voor een intieme setting. Binnen geven plafondhoge ramen uitzicht op de sfeervolle binnentuin met terras en buitenkeuken.

TERWIJL JE WACHT

2019 belooft een geweldig jaar te worden voor fijnproevers. Aan het begin van het jaar kunnen we de eerste gasten ontvangen in het nieuwe fine dining restaurant. Kun je niet wachten tot de opening? Tot die tijd kun je je honger stillen met robuuste en groentegerichte gerechten met Italiaanse touch bij bar/bistro Kazerne, dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.

WERKEN OP HOOG NIVEAU?

Deel je de ambitie een internationaal spraakmakend concept mee op te starten? Zit gastvrijheid jou in het bloed en weet je gasten op culinair niveau te prikkelen? Er is nog plek in onze keukenbrigade voor een ambitieuze maître, zelfstandig werkend kok en sous chef: bekijk de vacatures.