WELKOM BIJ RESTAURANT BENZ AT KAZERNE,
EEN BOURGONDISCHE BELEVING

 

Rijke smaken, lokale ingrediënten, bourgondisch genieten: de nostalgische Franse keuken in een verrassende uitvoering. Beleef de inventieve gastronomische gerechten van chef-kok Thomas Voets gecomplementeerd met de spannende wijnkeuze van Maître/sommelier Alexander van der Voort.

 

INSPIRATIE: AUTHENTIEKE FRANSE KEUKEN

De chef-kok van Benz at Kazerne laat zich inspireren door de authentieke Franse keuken. Daarbij heeft hij het van-kop-tot-kont principe hoog in het vaandel. Tijdens de selectieprocedure gaf zijn signature dish van wilde Hollandse houtduif met huisgemaakte bloedworst de doorslag. Benz at Kazerne biedt Thomas Voets gastvrij de gelegenheid om alle ideeën die hij de afgelopen jaren verzamelde te vertalen in een eigen signatuur, zonder keurslijf van een op voorhand vastgesteld concept.

CHEF-KOK THOMAS VOETS

De afgelopen vier jaar was Thomas Voets chef-kok bij Auberge Jean & Marie in Amsterdam (Bistronoom van het jaar 2019). Hier kookte hij binnen het concept van de eigenaren klassiek Frans. Daarvoor deed hij ervaring op in negen uiteenlopende restaurants. Versterkt door de tegenstrijdige gevoelens die de pandemie veroorzaakt, besloot hij dat het tijd werd om te settelen en terug te keren naar zijn Eindhovense roots.

Wo – Za vanaf 17:00 uur diner
Za 12:00–14:00 uur lunch

Gastronomisch menu
7 gangen
74

Meer dan 8 personen? Dat kan!
Bel +31 40 207 37 36 of mail reservations@kazerne.com 

D’n Benz: Eindhovens eerste automobiel-brandweerspuit

Het fine-dining restaurant is gehuisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Van 1923 tot 1952 was hier de brandweer gevestigd. Daar waar nu de imposante roestvrijstalen keuken staat, stond vroeger Eindhovens eerste gemotoriseerde brandweerspuit, door de manschappen liefkozend ‘D’n Benz’ genoemd. Onder leiding van founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek werd het koetshuis met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid omgetoverd tot een intiem, luxueus restaurant, met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design.

 

Up to date blijven?

Schrijf hier in voor de Kazerne nieuwsbrief, volg Restaurant Benz at Kazerne op Facebook of Instagram.

ZAALHUUR EN MEETING ROOMS

Een diner met 12 team members? Een productpresentatie in theateropstelling voor meer dan 150 gasten? Inclusief livestream? Er is heel veel mogelijk binnen onze muren. Meer weten?
Klik hier.

OVERNACHTEN TUSSEN DESIGN 

Slapen en ontwaken tussen actueel design van design toptalent? Kazerne hotel biedt 8 luxe kamers, suites en lofts, variërend van 45 tot zelfs 140 vierkante meter. Meer weten? Klik hier.

Private dining

Om er de fusie te bezegelen, of de eerste gesprekken met een mogelijke investeerder te voeren. We hebben private-diningfaciliteiten zonder opdringerige bediening of een stijve sfeer. Meer weten? Klik hier.