Ontwerpduo en Cleary presenteren LED verlichtingsinstallatie

‘Contour’, een nieuwe grafische LED verlichtingsinstallatie ontworpen door Ontwerpduo en Cleary, is nu te zien in Kazerne. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als Kazerne Lab-project, om te worden opgehangen in de open ruimte van het trappenhuis van ons binnenkort te openen hotel. Geniet ervan nu boven onze bar!

Kazerne Lab

Binnen Kazerne Lab werken professionele creatieven cross-over met andere (economische) sectoren aan producten, inzichten en prikkels voor actuele vraagstukken. Met hun frisse blik en omdenken voorzien ze actuele sociale, culturele en economische vraagstukken van inspiratie, nieuwe perspectieven en antwoorden. Dat klinkt misschien hoogdravend, maar is uiterst praktisch bedoeld. Binnen het inventory Lab werken designers samen met de regionale maakindustrie aan innovatieve horeca-inventaris.

Ontwerpduo

Ontwerpduo is een gevestigde naam in de Nederlandse designwereld. Wat in 2008 begon als een duo is nu een designstudio met een hecht team van bedenkers en doeners. Tineke Beunders en Nathan Wierink werken op aanvraag voor verschillende labels en merken. Vanaf 2015 presenteren ze eenmaal per jaar een eigen thematische collectie.

Cleary

Het in Nuenen gevestigde Cleary is toonaangevend in LED verlichting, middels op maat gemaakte oplossingen voor interieur- en standbouw, architectuur en signage/(licht)reclame. Met hun hoogwaardige en betrouwbare ledverlichting creëren ze bijzondere lichteffecten.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht