KAZERNE INVENTORY LAB: PROTOPUNK OUTDOOR KITCHEN

Joost van Bleiswijk, Roxal & MCB

Kazerne Lab

Binnen Kazerne Lab werken professionele creatieven cross-over met andere (economische) sectoren aan producten, inzichten en prikkels voor actuele vraagstukken. Met hun frisse blik en omdenken voorzien ze actuele sociale, culturele en economische vraagstukken van inspiratie, nieuwe perspectieven en antwoorden. Dat klinkt misschien hoogdravend, maar is uiterst praktisch bedoeld.

Het Lab is geen fysieke werkplaats maar een project waaraan in de hoofden en ruimten van de participanten wordt gewerkt.

Social Design Lab

Binnen het social design Lab onderzoeken participanten de open vraag hoe zij kunnen bijdragen aan een meer leefbare wereld van morgen.

Inventory Lab

Binnen het inventory Lab werken designers samen met de regionale maakindustrie aan innovatieve horeca-inventaris.

THANKS

Brabant C, Cultuur Eindhoven, Stichting Doen, Driven by Design, Metropool Regio Eindhoven, VSB fonds.

Vuur draagt bij aan de beleving. Joost van Bleiswijk realiseerde samen met Roxal en MCB een BBQ/Buitenkeuken, als toevoeging op de keukens in de restaurants. Een imposant en instagrammable ontwerp met een hoge WOW factor dat eerder doet denken aan karton dan aan staal. De keuken wordt via Kazerne en de kanalen van de designer verkocht.

Kazerne Social Design Lab

Met dank aan Metropool Regio Eindhoven gaan designers en andere creatieven innovatieve nieuwe cross-sectorale samenwerkingen aan, wordt hun inzicht in de toegevoegde waarde van expertise vergroot en op innovatieve wijze inventaris geworven, ontwikkeld en aan publiek getoond.

CREDITS

• Joost van Bleiswijk
• Roxal
• MCB

FONDSEN

• Metropool Regio Eindhoven