Design- en culinaire arrangementen

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toonaangevende designers. Vind uit dat design veel meer is dan een mooie bank of stoel. Laat je inspireren door de wereldwijde impact van studenten en alumni van Design Academy Eindhoven. En geniet van de top-gastronomie in en rond Eindhoven.

In Kazerne Hotel eet, drink, slaap en ontwaak je omringd door recent werk van topontwerpers. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. Trek je er heerlijk terug, of ga erop uit en ontdek alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op eigen houtje of via een van onze arrangementen.

Wij nemen je mee langs bekende instituten en hidden gems van de stad en soms zelfs daarbuiten. Met en zonder sterren, tot in de puntjes geregeld. 

Onbekend met de wereld van design? Dan is onze missie geslaagd als jij (en je gasten) na jullie bezoek enthousiast zijn geworden over wat design kan doen.

Een Analoge Ontdekkingsreis

–vanaf 200 per persoon

Zin om even heerlijk verdwalen in een wereld vol inspiratie? Juist nu, in deze decembermaand waarin het sociale en publieke leven zo digitaal en vaak afstandelijk is? Reserveer dan een exclusieve retreat en laat je meeslepen door zowel de tentoonstelling New Melancholy – Lidewij Edelkoort als de beeldende boekenverzameling van haar levenspartner, grafisch ontwerper Anthon Beeke (1940- 2018): de huiskamers van het Albert van Abbehuis zijn gevuld met prachtige publicaties rond thema’s als grafisch ontwerp, cultuur, fotografie, typografie, erotiek en jazz. 

Een lunch, diner en overnachting voor jou en je naasten in een van Kazernes uniek ontworpen suites en lofts maken de verwennerij compleet. Op vrijdag en zaterdag is er bovendien de keuze tussen genieten van Giovanni Gabana’s gerechten met Italiaanse touch – in het industriële Kazerne restaurant – of van de gastronomische gerechten van de nieuwe chef Thomas Voets in het intieme fine-dining restaurant Benz. Denk hierbij aan de nostalgische Franse keuken in een verrassende uitvoering, met spannende bijpassende wijnen van maître/sommelier Alexander van der Voort.

Reserveer nu voor een nacht in december

Een analoge ontdekkingsreis voor twee personen, in combinatie met een diner in Kazerne kost 400 (Charming Room of Junior Suite) of 475 euro (overige suites en lofts), in combinatie met een diner in Benz respectievelijk 500 of 575 euro. Al deze opties zijn op basis van beschikbaarheid voor twee personen, inclusief ontbijt, lunch, diner, aperitief plus bijpassende wijnen, koffie/thee (city)tax, toegang tot het Albert van Abbehuis en New Melancholy, ook in het Van Abbemuseum

Bel voor meer informatie, vragen over beschikbaarheid en boekingen met 040 207 37 30.

Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief op basis van 2-persoonsbezetting en beschikbaarheid, inclusief BTW en toeristenbelasting.