WELKOM BIJ BAR/BISTRO KAZERNE

Kom langs om heerlijk te eten, te drinken en werk van wereldklasse designtalent te bekijken. Kazerne is dé hot spot waar de werelden van wine, dine, design, kunst en technologie samenkomen. In het hart van Eindhoven.

Onze chef Giovanni Gabana geeft een authentieke Italiaanse touch aan alle gerechten. Samen met zijn team werkt hij het liefst met seizoensproducten en verse ingrediënten. ‘Gio’ zorgt ervoor dat er altijd een hoogwaardig vegetarisch gerecht op de kaart staat, naast vlees- en visgerechten. Een vegan lunch of dinner is ook mogelijk. Laat ons weten wat je (dieet)wensen zijn en de chef verzorgt een smakelijk alternatief. Altijd met de Kazerne kwaliteit en een feest voor het oog, maar zonder fratsen.
Download menu

Dagelijks 12:00 – Sluiting

Keuken is open tot 21:30 (Zondags tot 20:30)

1-10 personen?
Reserveer online of bel +31 40 207 37 30

Meer dan 10 personen?
Dan bespreken we graag jullie wensen vooraf. Bel+31 (0) 40 207 3730 of mail reserveren@kazerne.com
Reserveer een tafel

ETEN & DRINKEN TUSSEN DESIGN 

Bar/ bistro Kazerne bevindt zich in een voormalige industriële loods in een levendige buurt. Het restaurant is ruimtelijk van opzet, maar laat je niet misleiden; een de van elementen die onze gasten het meest waarderen, is onze akoestiek en verlichting die voor een intieme setting en fijne gesprekken tijdens het dineren zorgen. Wil je liever buiten dineren? Ook dat is straks weer mogelijk. Vanaf de lente 2019 zal ons terras weer open zijn en nog groener dan voorheen.

Een deel van het restaurant is expositieruimte.  Je eet en drinkt dus letterlijk te midden van design. De industriële, maar intieme sfeer is een fijne setting om te relaxen en bij te tanken met een casual lunch, uitgebreid maar no-nonsense diner or bijvoorbeeld een zakelijk etentje.

Je kunt al genieten van een lunch vanaf 9,- , een hoofdgerecht voor 18,- of een 3-gangenmenu voor 37,-.

Video: onze chef Giovanni heeft het maken van verse (zwarte) pasta in de vingers