WELKOM BIJ KAZERNE BAR/RESTAURANT

EAT DRINK DESIGN MET EEN ITALIAANSE TOUCH

 

Kom langs om heerlijk te eten, te drinken en werk van wereldklasse designtalent te bekijken. Alleen, met vrienden of met een groep internationale collega’s. Binnen in het industriële erfgoed of buiten op de lommerrijke binnenplaats. Hartje Eindhoven.

 

In bar/restaurant Kazerne geeft chef Giovanni Gabana een authentieke moderne Italiaanse touch aan zijn menu. Samen met zijn team serveert hij robuuste gerechten, zonder fratsen, vegetarisch, met vis of vlees. Liever vegan? Glutenvrij? Laat ons je (dieet)wensen weten en Gio en zijn team stellen je een fabuleus alternatief voor. De kaart wisselt regelmatig, om optimaal gebruik te maken van seizoensproducten. Alles wordt in eigen huis gemaakt. Dit is dé hot spot waar de werelden van wine, dine, design en technologie samenkomen.

Maandag t/m zaterdag

12:00 – Sluit

Keuken is open tot 21:30

1-10 personen?
Reserveer hiernaast via de widget of bel +31 40 207 37 30

Meer dan 10 personen? Dat kan!
Bel+31 (0) 40 207 3730 of mail reservations@kazerne.com om wensen te bespreken.

 

ETEN & DRINKEN TUSSEN DESIGN 

Kazerne Bar/Restaurant is gehuisvest in een industriële loods (voorheen gemeentereiniging) in de levendige buurt de Bergen. Een deel van het restaurant is expositieruimte.  Je eet en drinkt dus letterlijk omringd door design.

De industriële, maar intieme sfeer is een fijne setting om te relaxen en bij te tanken met een casual lunch, uitgebreid maar no-nonsense diner of bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid. Het restaurant zelf is ruimtelijk van opzet, maar laat je niet misleiden; een de van elementen die onze gasten het meest waarderen, is onze akoestiek en verlichting die voor een intieme setting en fijne gesprekken tijdens het dineren zorgen. Op de beschutte en lommerrijke binnenplaats vind je een van de meest sfeervolle terrassen van de stad.

Je geniet al van een lunch vanaf 12,50 bites vanaf 6,50 een hoofdgerecht voor 18,- of een 3-gangenmenu voor 42,50.

WIJNBAR

Een glas Soave Classico uit Verona of toch liever een fles Brunello di Montalcino? In onze ruimtelijk opgezette bar is het heerlijk borrelen.
Meer weten? Klik hier.

BENZ – PLAYGROUND

Voorlopig pop-up te reserveren.
Met en zonder (personal) chef.

DESIGN SHOP

Kazerne's shop is iedere dag geopend, kom langs voor een designcadeau voor jezelf, of een ander. Meer weten? Klik hier.