WELKOM BIJ KAZERNE BAR & RESTAURANT

Bezoek ons om heerlijk te eten, te drinken en werk van wereldklasse designtalent te bekijken. Alleen, met vrienden of met een groep internationale collega’s. Binnen in het industriële erfgoed of buiten op de lommerrijke binnenplaats. Hartje Eindhoven.

In bar / restaurant Kazerne geeft chef Giovanni Gabana een authentieke moderne Italiaanse touch aan zijn menu. Samen met zijn team serveert hij geweldige gerechten, zonder fratsen, vegetarisch, met vis of vlees. Liever vegan? Glutenvrij? Laat ons je (dieet)wensen weten en Gio en zijn team stellen je een fabuleus alternatief voor. De kaart wisselt regelmatig, om optimaal gebruik te maken van seizoensproducten. Alles wordt in eigen huis gemaakt.

Dit is dé hot spot waar de werelden van wine, dine, design en technologie samenkomen.

Kazerne is geopend op maandag t/m zaterdag vanaf 12:00

Reservering
Reserveer hiernaast via de widget of bel +31 40 207 37 30

Dineren met een groot gezelschap? Dat kan!Voor lunch of diner met een gezelschap groter dan 9 personen en voor informatie over zakelijke / privé boekingen bespreken we graag je wensen! Bel ons via +31 (0) 40 207 3730 of mail reservations@kazerne.com

 

ONTMOET, EET & DRINK OMRINGD DOOR DESIGN 

Restaurant & Bar Kazerne is gehuisvest in een gerestaureerde monumentale loods in de levendige buurt de Bergen, in het centrum van Eindhoven. Een deel van het restaurant is expositieruimte. Je eet en drinkt dus letterlijk omringd door design.

De industriële maar intieme sfeer is een fijne setting om te relaxen en bij te tanken. Met een casual lunch, uitgebreid maar no-nonsense diner of een borrel. Ook voor een zakelijke gelegenheid. Het restaurant zelf is ruimtelijk van opzet, maar laat je niet misleiden; een de van elementen die onze gasten het meest waarderen, is onze akoestiek en verlichting die voor een intieme setting en fijne gesprekken tijdens het dineren zorgen. Op de beschutte en lommerrijke binnenplaats vind je een van de meest sfeervolle terrassen van de stad.

 

WIJNBAR

Een glas Soave Classico uit Verona of toch liever een fles Brunello di Montalcino? In onze ruimtelijk opgezette bar is het heerlijk borrelen.
Meer weten? Klik hier.

BENZ – PLAYGROUND

Voorlopig pop-up te reserveren.
Met en zonder (personal) chef.

DESIGN SHOP

Bezoek onze Design shop in Kazerne of shop online voor een designcadeau voor jezelf, of een ander. Meer weten? Klik hier.