Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impromptu Mini Graduation Show

21 oktober, 2020 - 14 november, 2020

Wat kan er wél om recentelijk aan Design Academy Eindhoven (DAE) afgestudeerden een hart onder de riem te steken en hun werk te promoten? De lege tafels in het horecadeel van Home of Design Kazerne inspireerden tot de spontane tentoonstelling Impromptu Mini Graduation Show.

Op de oproep voor een spontane mini tentoonstelling reageerden zo’n 40 graduates die hun afstudeerproject nog nabij hadden. Kazerne’s creatief directeur – en zelf DAE-alumna – Annemoon Geurts selecteerde 16 talenten om tot en met 14 november hun werk te presenteren. In dat weekend openen onder de noemer Design Open meer Eindhovense designers en presentatie-instellingen al dan niet op afspraak hun deuren. In Impromtu presenteert Bas Stoker bijvoorbeeld zijn interactieve Dennis de Desk Lamp, die als een mens op je reageert, Mark Wang zijn Microbe-Mate over micro-organismen als huisdieren en Emy Bensdorp haar oplossing om PFAS-besmette grond te transformeren in schone bakstenen.

Impromptu Mini Graduation Show features: Valentin Bauberger, Emy Bensdorp, Ethan Braunstein, Rollo Bryant, Baptiste Comte, Jean-Baptiste Gambier, Miles Le Gras, Mathias Malm, Benjamin Motoc, Marwane Soumer, Bas Stoker, Dae Uk Kim, Bram de Vos, Boey Wang, Mark Wang en Teun Zwets.

Dit is natuurlijk slechts een kleine selectie. Bekijk alle graduates op www.designacademy.nl

Reserveer hier online een tijdslot om Kazerne te bezoeken of bel 040 207 3730. Aan de deur reserveren kan ook, mits er voldoende ruimte is om op afstand te blijven.

Gegevens

Begin:
21 oktober, 2020
Einde:
14 november, 2020