Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Design Open

17 oktober, 2020 - 25 oktober, 2020

Wat kan wél om recent werk te promoten? Hoe bereiken designers nu mogelijke opdrachtgevers? Na het wegvallen van (inter)nationale designevents als de Salone del Mobile in Milaan en Dutch Design Week in Eindhoven, besloten Eindhovense designers en designlocaties – waaronder Piet Hein Eek, Kiki&Joost, Ontwerpduo en Kazerne – de handen ineen te slaan en onder de noemer #DesignOpen tegelijkertijd hun deuren te openen: van 17 tot en met 25 oktober, van 12:00 – 17:00 uur. Klik hier voor de actuele lijst met het groeiende aantal deelnemers.

Graag een uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten: stuur een mail met het gewenste tijdslot in Kazerne aan office@kazerne.com. Hier zijn de tentoonstellingen New Melancholy, Comma, Recalculating Route en de Impromptu Graduation Show te bewonderen, zie onderaan dit bericht de deelnemende designers. Een aantal van hen is aanwezig om verzamelaars, vakinhoudelijke media, producenten, labels, inkopers, (interieur)architecten, musea en galerieën te woord te staan. Neem voor uitnodigingen met de andere locaties direct contact met deze ontwerpers op.

Designlover in plaats van een professional en wel de tentoonstellingen bekijken? Een tijdslot reserveren kan online en mits er ruimte is ook gewoon aan de deur, van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

Gegevens

Begin:
17 oktober, 2020
Einde:
25 oktober, 2020