Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finissage Circular>Materialists

3 maart, 2020 7:00 pm - 8:00 pm

In de expositie Circular>Materialist laten zowel grote labels als startende designers zien hoe zij omgaan met de contradictie van duurzaam design.

Voor we het glas heffen tijdens de finissage en om een periode af te sluiten waarin we geïnspireerd werden door nieuwe visies op circulariteit and materialisme, zowel op kleine als op grote schaal, zullen we nog een keer terugkijken op de expositie. Kan design, als materialistische uiting, duurzaam zijn in de toekomst?

19:00 – 19:30 Walk in
19:30 – 20:30 Talk & discussion

Jeroen Junte (discussie leider)
Jeroen Junte is freelance journalist/schrijver/curator and moderator met een focus op design en architectuur. Hij werkt voor onder andere Volkskrant, Elle Decoration en Architectuur NL. Zijn boek Do It Ourselves werd gepubliceerd in 2019 en werd ook gepresenteerd tijdens de expositie Circular>Materialists.

Chardé Brouwer (panel)
Als designer probeert Chardé haar fascinatie voor materiaal te combineren met de alsmaar veranderende designindustrie, wat resulteert in nieuwe ideeën voor een betere toekomst en een beter begrip van duurzaamheid.

Shahar Livne (panel)
Shahar‘s werk richt zich op conceptueel materiaalonderzoek in een methodiek met meerdere niveaus, waarbij unieke verhalen tot leven worden gebracht door objecten en installaties rond materialen als dragers van verhalen.

Het laatste panel lid wordt later bekend gemaakt

Gratis toegang via de binnentuin.

Gegevens

Datum:
3 maart, 2020
Tijd:
7:00 pm - 8:00 pm