Pop-up playground Benz by Erling

In april, mei en juni zijn de duurzame seizoensproducten van lokale boeren, bossen en makers de absolute helden in het menu van Gastchef Erling Rugsten.

Geniet van een bijzondere culinaire reis vol gastronomische vertellingen. Verwacht een avond gevuld met gedurfde gerechten, rijk en intens van smaak, gecomplementeerd met lokale wijnen en huisgemaakte dranken op basis van kruiden, bloemen en specerijen.

Gastchef Erling, bekend van zijn Passion for Food pop-ups, levendige workshops en masterclasses, laat zich inspireren door de geheimen van de natuur en een beloftevolle toekomst. Kom en ervaar het zelf, en laat je meevoeren door zijn bijzondere verhaal.

Reserveer nu
Iedere vrijdag en zaterdag in april, mei en juni, weekdagen op aanvraag. Reserveer hier online of bel 040 207 37 30.