Kom eten, kom drinken en laat je inspireren in Home of Design Kazerne

 

Kazerne is een gastvrije hotspot in het centrum van Eindhoven. Hier komen de werelden van (licht)kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door.

Loop tijdens Glow binnen om te genieten van de indrukwekkende lichtinstallaties van Aptum, Lumus Instruments, Soda Lime en Lucas Zito en om de tentoonstellingen The Collection Is… en Magnetic Moment te bekijken. Schuif voor of na de wandeling aan voor een lekker warm drankje, een robuuste pasta of stoofschotel, of een driegangenmenu à 42,50 euro.

 

GLOW special: 10 / 17 November, 17:00 – 19:00

Naast het reguliere menu serveren we tussen vijf en zeven uur onze Glow special: risotto met een stoof van kalfswang, een glas wijn en koffie of thee met chocoladetruffels voor 32,50 euro. Liever een vegetarisch gerecht? Informeer op de avond zelf bij onze chef naar de opties. Heerlijk voorafgaand aan de wandeling!

Klik hier om te reserveren.

Open dagelijks 12:00 – 00:00 uur

Gratis toegang.