Open Call Kazerne Opportunity Lab

Op zoek naar een duurzame volgende stap in jouw business? Of moet het roer juist radicaal om? Kom samenwerken met het Kazerne Opportunity Lab.

Om organisaties en ondernemers te laten ervaren hoe waardevol een cross-over samenwerking kan zijn start Kazerne een Opportunity Lab. Binnen dat Lab koppelen we designprofessionals aan andere ondernemers, bedrijven, wetenschappers, het onderwijs en/of de overheid. Samen investeren wij in de ontwikkeling van duurzame concepten, concrete producten en diensten; in hoopvolle nieuwe perspectieven. Kazerne begeleidt en promoot het proces. 

Binnen het New Concepts Lab werken regionale designers vanuit de core business van participanten aan nieuwe toekomstscenario’s. Samen ontwikkelen zij een speculatieve lange-termijnvisie die resulteert in innovatieve producten en/of diensten voor de korte en middellange termijn.

Binnen het Designer-in-Residence Lab werken (inter)nationale designers samen met andere bedrijven, instellingen, organisaties en de eindgebruiker (de Multi-helix) aan gedroomde producten en diensten. Onderzoeksvragen kunnen door alle partijen worden ingebracht.

Dus: heb je een vraagstuk of concreet project? Zoek je nieuwe, duurzame business opportunities? Of eerst meer informatie? Mail je gegevens aan office@kazerne.com. Wij nemen contact op.