DDW 2018: 26 oktober talk door Lidewij Edelkoort en Kiki van Eijk

Hoe kan hardware onderdeel van de woning worden? In dit ochtendprogramma reflecteren Lidewij Edelkoort en Kiki van Eijk op de installatie die ze voor Google maakten, en bespreken ze de toekomst van technologie en de integratie ervan in ons leven.

In 1998 voorzag trendvoorspeller Lidewij Edelkoort al hoe technologie zich zou gaan vermengen met ons dagelijks leven. Twintig jaar later bevestigt zij dit met de presentatie van SOFTWEAR, een installatie die laat zien hoe de nieuwe hardware-producten van Google naadloos integreren in ons leven, in plaats van het te verstoren. Voor deze installatie maakte de Nederlandse ontwerper Kiki van Eijk een serie wandkleden die voortkomen uit collages van het in de Google-producten verwerkte textiel.

SOFTWEAR is momenteel te zien in Kazerne als onderdeel van de tentoonstelling ONGOING DIALOGUE – New Design by Old Friends. Deze Talk begint om 10 uur (Engels gesproken). Toegangsprijs is 5, – inclusief koffie, thee en croissants. Bestel hier je kaartje

 

< Terug naar nieuwsoverzicht