Een van de beste private dining plekken in Nederland volgens het Financieele Dagblad

“Om er de fusie te bezegelen, of de eerste gesprekken met een mogelijke investeerder te voeren. Kazerne is een restaurant met private-diningfaciliteit zonder opdringerige bediening of een stijve sfeer” volgens het Financieele Dagblad

Place to be voor het creatieve bedrijfsleven

Het FD: “Eindhoven groeit economisch snel en dat is te merken in de horeca. Niet alleen jonge talentvolle chefs vestigen zich hier, maar ook bekende grote namen vinden de weg naar Eindhoven en omgeving, zoals vorig jaar Jan Sobecki (oud-chef van Chapeau! in Bloemendaal). Bij de laatste Michelin-presentatie telde de regio maar liefst 11 sterren. Recentelijk opende Kazerne, in de voormalige marechausseekazerne, die de laatste jaren al dienstdeed als een van de locaties voor de Dutch Design Week. Kazerne is officieel een culinair en cultureel centrum. Het beschikt over een ‘private dining room’ voor zo’n twaalf gasten, maar de place to be voor het creatieve bedrijfsleven is de grote expositieruimte, waar je te midden van de lopende tentoonstelling met tien tot wel honderd personen kunt dineren.”

 

Meer weten over de Private Dining mogelijkheden bij Kazerne? Bel +31 40 207 37 36 of mail reservations@kazerne.com

< Terug naar nieuwsoverzicht