WANTED: MEDEWERKER BEDIENING (m/v)

uNIEK CONCEPT

Ken je Kazerne in het hart van designstad Eindhoven? Een internationale hospitality hotspot met reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie ‘meest trendbepalend concept’ en proud member van Designhotels.com?

In onze prachtig gerenoveerde industriële loods en geweldige binnentuin in het centrum van Eindhoven genieten vele gasten van de authentieke en tegelijk moderne Italiaanse keuken. Hier komen Design, Eat, Drink, Meet en Sleep samen, want in het restaurant zijn ook altijd exposities met werk van bekende en onbekende designers.

WANTED: medewerker bediening (m/v)

–Voor bar/restaurant Kazerne

Houd je ervan om je gasten een fantastische middag of avond te bieden, met heerlijk eten en drinken? Dan zoeken wij jou!

We bieden je gezellige collega’s, een passend salaris en uitstekende (heerlijke) secundaire arbeidsvoorwaarden, met doorgroeimogelijkheden en toegang tot cursussen.

Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle DesignhotelsTM  én een pas voor korting in andere restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.

Iets voor jou?

Heb jij zin in om ons enthousiaste team parttime of fulltime te versterken? Mail dan direct je CV inclusief foto en een korte toelichting over je interesse aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!