Luxurious Staycation

Een weekend (en dat kan bij ons ook prima op donderdag en vrijdag) vol inspiratie. Je ziet de absolute hoogtepunten in Eindhoven op het gebied van design en ontdekt ook de verborgen parels. Lekker rustig, op je eigen tempo want er is ruim voldoende tijd om even af te stappen bij de hidden-gem-pleisterplaatsen: bij dat ene leuke koffiebarretje, om een vegan Kalamansi Yuzu sorbet te proeven (ja, ze hebben ook Salty Caramel roomijs) en te shoppen bij de leukste (boek)winkels. En dat doe je natuurlijk niet op een lege maag. Want naast dat we je kennis laten maken met onze designstad, ga je goed eten. Heel goed zelfs.

 

Design- en culinaire arrangementen

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toonaangevende designers. Vind uit dat design veel meer is dan een mooie bank of stoel. Laat je inspireren door de wereldwijde impact van studenten en alumni van Design Academy Eindhoven. En geniet van de top-gastronomie in en rond Eindhoven.

In Kazerne Hotel eet, drink, slaap en ontwaak je omringd door recent werk van topontwerpers. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. Trek je er heerlijk terug, of ga erop uit en ontdek alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op eigen houtje of via een van onze arrangementen.

Wij nemen je mee langs bekende instituten en hidden gems van de stad en soms zelfs daarbuiten. Met en zonder sterren, tot in de puntjes geregeld. 

Onbekend met de wereld van design? Dan is onze missie geslaagd als jij (en je gasten) na jullie bezoek enthousiast zijn geworden over wat design kan doen.

LUXURIOUS STAYCATION

–300 euro pp

Lunch in Bar/restaurant Kazerne
Een warm welkom met een twee gangen lunch inclusief een glas wijn, tafelwater en koffie in ons restaurant met Italiaanse touch.

Rondleiding in Kazerne
Laat je inspireren via een privérondleiding door de designtentoonstelling met recent werk van toonaangevende (Dutch) designers.

Diner in Restaurant Benz at Kazerne
Rijke smaken, lokale ingrediënten, bourgondisch genieten. Chef-kok Thomas Voets en zijn team bieden een unieke bourgondische beleving, geïnspireerd op de authentieke Franse keuken. Inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie.

Slaap een nacht in Kazerne
Slapen en ontwaken omringd door luxe en design. Trek je terug om heerlijk te relaxen of ontmoet onze community in de Kazerne Members Club. Voel je thuis en toch even helemaal weg.

Ontbijt bij Vascobelo
Cappuccino, croissantje, eitje, broodje. Of toch liever wat yoghurt met granola en fruit. Het ontbijt bij onze buren is de perfecte start van je dag.

LUXURIOUS STAYCATION op maat

 –vanaf 300 euro pp

Die éne ontwerper ontmoeten? Een rondleiding in Design Academy Eindhoven? Liever een diner in plaats van een lunch? Met de taxi in plaats van met de fiets? Dat kan allemaal. Laat ons je aanvullende wensen weten, dan stellen wij een pakket op maat samen.

Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief fiets en plattegrond met hidden-gem-pleisterplaatsen, op basis van 2-persoonsbezetting en beschikbaarheid, inclusief BTW en toeristenbelasting.