Welkom bij restaurant Benz at Kazerne –

een pop-up playground.

Tijdens Dutch Design Week presenteert VADERLAND een avondvullend diner. Chef kok Joep Brekelmans bereidt hyperlokale ingrediënten, geserveerd met bijzondere bijpassende wijnen én verhalen. 

 

Tijdens Dutch Design Week 2023, van 21 tm 29 oktober, is Benz at Kazerne dagelijks geopend. U bent welkom vanaf 18.00 om alvast plaats te nemen, het Vaderland diner start om 18.45

Plaats uw reservering via de widget, of neem telefonisch contact op via +31 40 207 37 30

D’n Benz: Eindhovens eerste automobiel-brandweerspuit

Het fine-dining restaurant is gehuisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Van 1923 tot 1952 was hier de brandweer gevestigd. Daar waar nu de imposante roestvrijstalen keuken staat, stond vroeger Eindhovens eerste gemotoriseerde brandweerspuit, door de manschappen liefkozend ‘D’n Benz’ genoemd. Onder leiding van founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek werd het koetshuis met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid omgetoverd tot een intiem, luxueus restaurant, met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design.

 

Bekijk ook Restaurant Kazerne, met Italiaanse touch

Het is de eerste keer dat bar/restaurant Kazerne met punten in de gids staat vermeld en bovendien het enige Italiaans georiënteerde restaurant van Eindhoven. Chef-kok Giovanni Gabana scoort 12/20.

In de binnentuin van de oude kazerne serveert chef Giovanni Gabana moderne Italiaanse gerechten, zoals onze pasta caramelle met rundvleesvulling, boter en salie. Authentieke Italiaanse smaken en een uitstekende verse pasta met een hartige bouillonsmaak aan de vulling. Een oase midden in de stad.Aldus de website van Gault & Millau.

Up to date blijven?

Schrijf hier in voor de Kazerne nieuwsbrief.