WELKOM BIJ RESTAURANT BENZ,

Een pop-up playground,

Te reserveren met en zonder (personal) chef

 

Op zoek naar een intiem en besloten restaurant? Smaakvol ingericht, met keuken, servies en glaswerk? 

Restaurant Benz is tijdelijk ingericht als pop-up playground. Per dag of per avond te boeken. Met of zonder (persoonlijke) kok. Net als onze andere Meeting Rooms, maar dan met een volledig uitgeruste keuken.

Voor een exclusief bruiloftsdiner, een gepaste afscheidslunch, inspirerende kookworkshop, je eigen restaurant voor één dag of langer, vertrouwelijk fusieoverleg, full service C-level meeting en meer. Jij bedenkt het, wij denken met je mee. En regelen alles tot in de puntjes. Zodat jij en/of je gasten onbezorgd kunnen genieten.

 

Gezelschappen van 5 tot 50 personen

Voormalig koetshuis

Luxueuze, intieme ruimte met volledig geoutilleerde keuken

Private dining, kookworkshop, C-level meetings

Grenzend aan Paradijslaan

Verras je gezelschap met een unieke locatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bel +31 40 207 37 30 of mail reservations@kazerne.com 

D’n Benz: Eindhovens eerste automobiel-brandweerspuit

Het fine-dining restaurant is gehuisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Van 1923 tot 1952 was hier de brandweer gevestigd. Daar waar nu de imposante roestvrijstalen keuken staat, stond vroeger Eindhovens eerste gemotoriseerde brandweerspuit, door de manschappen liefkozend ‘D’n Benz’ genoemd. Onder leiding van founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek werd het koetshuis met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid omgetoverd tot een intiem, luxueus restaurant, met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design.

 

Bekijk ook Restaurant Kazerne, met Italiaanse touch

Het is de eerste keer dat bar/restaurant Kazerne met punten in de gids staat vermeld en bovendien het enige Italiaans georiënteerde restaurant van Eindhoven. Chef-kok Giovanni Gabana scoort 12/20.

“In de binnentuin van de oude kazerne serveert chef Giovanni Gabana moderne Italiaanse gerechten, zoals onze pasta caramelle met rundvleesvulling, boter en salie. Authentieke Italiaanse smaken en een uitstekende verse pasta met een hartige bouillonsmaak aan de vulling. Een oase midden in de stad.” Aldus de website van Gault & Millau.

Up to date blijven?

Schrijf hier in voor de Kazerne nieuwsbrief.