Culinair Design Arrangement met lunch in de Lindehof**

Bent u geïnteresseerd in wat onze designstad te bieden heeft, maar halen de sterren van het Dutch Design het voor u nog nèt niet bij de sterren van Michelin? Dat snappen wij best. Gastronomen zullen verrast zijn in Eindhoven en in de directe omgeving van de stad naar liefst drie restaurants met twee sterren en zes restaurants met een ster aan te treffen. Raak geïnspireerd tijdens een weekend vol food+design.

 

Design- en culinaire arrangementen

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toonaangevende designers. Vind uit dat design veel meer is dan een mooie bank of stoel. Laat je inspireren door de wereldwijde impact van studenten en alumni van Design Academy Eindhoven. En geniet van de top-gastronomie in en rond Eindhoven.

In Kazerne Hotel eet, drink, slaap en ontwaak je omringd door recent werk van topontwerpers. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. Trek je er heerlijk terug, of ga erop uit en ontdek alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op eigen houtje of via een van onze arrangementen.

Wij nemen je mee langs bekende instituten en hidden gems van de stad en soms zelfs daarbuiten. Met en zonder sterren, tot in de puntjes geregeld. 

Onbekend met de wereld van design? Dan is onze missie geslaagd als jij (en je gasten) na jullie bezoek enthousiast zijn geworden over wat design kan doen.

Culinair Design Arrangement met lunch in de Lindehof**

 –prijs op aanvraag

Rondleiding in Kazerne
Laat u inspireren door een privérondleiding door de designtentoonstelling met recent werk van toonaangevende (Dutch) designers.

Lunch in Bar/restaurant Kazerne
Een warm welkom met een twee gangen lunch inclusief een glas wijn, tafelwater en koffie in ons restaurant met Italiaanse touch.

Bezoek Van Abbemuseum
Bekijk werk van opkomende en gevestigde internationale kunstenaars in het Van Abbemuseum, een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa.

Diner in Restaurant Benz at Kazerne
Rijke smaken, lokale ingrediënten, bourgondisch genieten. Chef-kok Thomas Voets en zijn team bieden een unieke bourgondische beleving, geïnspireerd op de authentieke Franse keuken. Inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie.

 –

Slaap een nacht in Kazerne
Slapen en ontwaken omringd door luxe en design. Heerlijk relaxen of onze community ontmoeten in de Kazerne Members Club. Als u zich thuis voelt en toch even helemaal weg is onze missie geslaagd.

Ontbijt bij Vascobelo
Cappuccino, croissantje, eitje, broodje. Of toch liever wat yoghurt met granola en fruit. Het ontbijt bij onze buren is de perfecte start van uw dag.

Wandeling door de Bergen
Een wandeling langs de leukste boekwinkels en boetieks van Eindhoven aan de rand van het winkelcentrum.

Lunch in Restaurant de Lindehof**
Laat u verwennen door Soenil Bahadoer, die zijn Surinaams-Hindoestaanse roots vanuit de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder combineert met klassiek Franse technieken, op slechts 15 autominuten van Kazerne.

Het arrangement is inclusief een aperitief, amuses, een 4-gangen verrassingsmenu, bijpassende wijnen tafelwater en koffie compleet.

Culinair Design Arrangement op maat

–vanaf 490 euro pp

Die éne ontwerper ontmoeten? Een rondleiding in Design Academy Eindhoven? Liever een diner in plaats van een lunch? Met de taxi in plaats van met de fiets? Dat kan allemaal. Laat ons je aanvullende wensen weten, dan stellen wij een pakket op maat samen.

Genoemde prijzen zijn per persoon, op basis van 2-persoonsbezetting en beschikbaarheid, inclusief BTW en toeristenbelasting.