Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finissage The Circle – Dutch Invertuals

22 september, 2020 7:00 pm - 8:00 pm

“In tijden van verdeeldheid en ongelijkheid staat de cirkel als een embleem van samenwerking en verbondenheid. We moeten teruggaan naar de oorsprong om te ontdekken wat fundamenteel is in het leven. Het interpreteren van de cirkel dwingt elke Invertueel om te identificeren wat voor hem of haar essentieel is.” – curator Wendy Plomp.

Op dinsdag 22 september ronden we de expo The Circle – Dutch Invertuals af met een informeel designer gesprek met Dutch Invertuals Joachim Morineau, Satomi Minoshima en Schimmel & Schweikle. Zij zullen spreken over de expositie (die lange tijd ‘ongezien’ is gebleven), hun werk en wat het betekent om een Invertual te zijn.

19:00 Inloop
19:30 Start gesprek
20:15 Drankje

Koop je ticket, inclusief een drankje en hapje, via bit.ly/KZOpenTalk.

Schimmel & Schweikle
Moreno Schweikle en Janne Schimmel ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan Design Academy Eindhoven en besloten samen een studio te starten, naast hun individuele studio’s. Ze delen een interesse in het opnieuw uitvinden van archetypische objecten die in het dagelijks leven vaak worden genegeerd.

Joachim Morineau
Het werk van Carla Joachim en Jordan Morineau is een mix van ambachten, industriële technieken en technologie. Door te experimenteren verleggen ze de grenzen van elk gebied en streven ze ernaar nieuwe technieken te onderzoeken.

Satomi Minoshima
Satomi Minoshima is een grafisch/product ontwerper afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven in 2019. Haar focus ligt op het verkennen van nieuwe harmonie tussen materiaal, vorm en kleur. Ze ontwikkelt het idee en materiaal tot product door middel van een grafische benadering.

Gegevens

Datum:
22 september, 2020
Tijd:
7:00 pm - 8:00 pm