Easter Brunch at Kazerne

Eindelijk, de lente is in zicht. Giovanni Gabana en zijn team hebben weer een aantal fantastische gerechten op de kaart gezet. En kom met pasen, op zondag 31 maart en maandag 1 april tussen 12:00 en 17:00 uur heerlijk genieten van Gio’s paaslunch. Bij goed weer ook op ons Is-this-Paris? No-this-is-Eindhoven terras.

PAASLUNCH
Aspergesoep | Giardiniera di Verdure: licht gepekelde groenten | Carpaccio van Zwaardvis, venkel, sinaasappel | Flan van topinamboer, gorgonzola, prei | Cremoso van citrus, citrussorbet, meringue, munt
39 euro per persoon

Iets anders voor de kinderen? Liever vegetarisch of vegan? Dat kan ook! Vraag het team naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom 
De paaslunch wordt geserveerd op zondag 31 maart en maandag 
1 april tussen 12:00-17:00. Wacht niet te lang, er is beperkt plaats. Reserveer online of
bel 040 207 37 30.