Benz in Michelin Gids 2022

Op maandag 30 mei presenteerde Michelin hun gids voor 2022. Met trots vermelden wij dat Restaurant Benz wederom is geselecteerd. Chapeau chef-kok Thomas Voets, Maître/ sommelier Michelle Voets-Bos en team Benz! 

Benz at Kazerne
“Welkom in designwalhalla Kazerne. Deze voormalige marechausseekazerne verzamelt zowel tentoonstellingsruimtes, luxueuze kamers, een Italiaans restaurant als Benz. Hier keert de chef terug naar de vintage Franse keuken, lekker rijk en authentiek.” Schrijft Michelin.

Zelf de vintage Franse keuken ontdekken?
Op woensdag, donderdag en vrijdag is een menu vanaf 2 gangen mogelijk, op zaterdag het 7-gangen menu. En vanzelfsprekend zijn er ook vegetarische opties. Met meer dan 8 personen? Zelfs dat kan. Bel 040 207 3730 of boek Benz onlineWe kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.