SAVE THE DATE #DESIGNOPEN 9 + 10 DECEMBER

Donderdag 9 en vrijdag 10 december van 12:00 tot 18:00 uur openen Kazerne en meer dan 20 andere Eindhovense designlocaties – waaronder Piet Hein Eek, Kiki & Joost, Ontwerpduo en Vij5 – tegelijk hun deuren voor de vijfde editie van #DesignOpen.

In Kazerne vind je mooi, bruikbaar en duurzaam design. Met recent werk van zowel startende als gevestigde ontwerptalenten, waaronder Jet en Pieke Bergmans, Social label, Geke Lensink, Giulia Pompilj, Jesse Visser en Teun Zwets. Het thema is Between No-Longer and Not-Yet, een plaats, moment of beweging met ruimte voor verbeelding. Een oproep om deze tussenfase – tussen weten dat het zo niet langer kan, maar nog niet hoe dan wel – zinvol te gebruiken om te dromen, ons te laten verwonderen en inspireren door hoopvolle nieuwe perspectieven. 

Houd designopen.nl in de gaten voor alle deelnemers, die website wordt de komende weken weer ge-update. Tijdens #DesignOpen is naast andere designers ook Annemoon Geurts aanwezig.