EEN ANALOGE ONTDEKKINGSREIS

Zin om even heerlijk verdwalen in een wereld vol inspiratie? Juist nu, in deze decembermaand waarin het sociale en publieke leven zo digitaal en vaak afstandelijk is? Reserveer dan een exclusieve retreat en laat je meeslepen door zowel de tentoonstelling New Melancholy – Lidewij Edelkoort als de beeldende boekenverzameling van haar levenspartner, grafisch ontwerper Anthon Beeke (1940- 2018): de huiskamers van het Albert van Abbehuis zijn gevuld met prachtige publicaties rond thema’s als grafisch ontwerp, cultuur, fotografie, typografie, erotiek en jazz. 

Een lunch, diner en overnachting voor jou en je naasten in een van Kazernes uniek ontworpen suites en lofts maken de verwennerij compleet. Op vrijdag en zaterdag is er bovendien de keuze tussen genieten van Giovanni Gabana’s gerechten met Italiaanse touch – in het industriële Kazerne restaurant – of van de gastronomische gerechten van de nieuwe chef Thomas Voets in het intieme fine-dining restaurant Benz. Denk hierbij aan de nostalgische Franse keuken in een verrassende uitvoering, met spannende bijpassende wijnen van maître/sommelier Alexander van der Voort.
 
Een analoge ontdekkingsreis voor twee personen, in combinatie met een diner in Kazerne kost 400 (Charming Room of Junior Suite) of 475 euro (overige suites en lofts), in combinatie met een diner in Benz voor respectievelijk 500 of 575 euro. Al deze opties zijn op basis van beschikbaarheid voor twee personen, inclusief ontbijt, lunch, diner, aperitief plus bijpassende wijnen, koffie/thee (city)tax, toegang tot het Albert van Abbehuis en New Melancholy, ook in het Van Abbemuseum
 
Slechts een paar uur op ontdekkingsreis? Reserveer dan een exclusief verblijf voor jou en je naasten in het Albert van Abbehuis, inclusief een lunch bezorgd door Kazerne. 
 
Neem voor reserveringen en vragen contact op via reservations@kazerne.com of bel 040 207 37 30.