Nieuwe chef Benz at Kazerne

Rijke smaken, lokale ingrediënten, bourgondisch genieten. Beleef vanaf 4 december de inventieve gastronomische gerechten van chef-kok Thomas Voets (Bib Gourmand, 14,5/20 Gault&Millau) en sous-chef Mark Groenendaal, gecomplementeerd met de spannende wijnkeuze van Maître/sommelier Alexander van der Voort. Gebaseerd op Thomas’ talent slaat Benz een nieuwe, meer bourgondische en Frans georiënteerde richting in.

 

MENU DECEMBER

Paling, beurre noisette, zuring, koolrabi, kippenhuid, hazelnoot
Anijs veloute, rode pepersorbet
Tarbot, rode garnaal, beurre blanc, oesterblad 
Zwezerik, ossenstaart, gefermenteerde knoflook
Hollandse houtduif, bloedworst, trompette de la mort, eendenlever, haricots verts, lardo
Kaas 
Popcorn panna cotta, mandarijn, boterkoek, meringue
 

 

Vanzelfsprekend is er ook een vegetarisch menu en houden we rekening met dieetwensen en allergieën. En op beide kerstdagen zijn er nog wat extra gerechten te bestellen. Hierover houden we jullie op de hoogte.

Nieuwsgierig? Om het nieuwe menu te proeven bieden we je graag de gelegenheid om op een vrijdag, zaterdag of zondag in december te komen genieten van een luxe all-inclusive staycation voor twee personen: een 7 gangen diner of all day lunch, inclusief aperitief, bijpassende wijnen en een nacht in een van onze luxe suites of lofts plus ontbijt, voor de speciale prijs van 450 euro (Charming Room of Junior Suite) of 525 euro (overige suites en lofts).  

Klik hier om te reserveren. We zijn benieuwd wat jullie van onze nieuwe aanwinst vinden en kijken er naar uit om jullie weer te zien, inspireren en laten genieten!