Een designcadeau voor jezelf of een ander

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Zoals een prachtige kandelaar van Kiki van Eijk? De Dandlelight van Studio Drift? Of een inspirerend boek van Lidewij Edelkoort? Vind het in de Kazerne shop.

Hier ontdek je de mooiste objecten van zowel startende als wereldberoemde designers. Veel van de producten worden gemaakt door ontwerpers die hebben gestudeerd aan Design Academy Eindhoven of een atelier hebben in de regio. Voor de grote en de kleine beurs.

Loop eens binnen via de glazen entree op Paradijslaan 2. De shop is iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur open, de gallery op Paradijslaan 8 op dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Op zoek naar iets heel bijzonders? Maak gerust vrijblijvend een afspraak. We hebben een groot aanbod exclusief design.