Kazerne opent 1 juni

Wij hebben enorm veel zin in de voorzichtige opening na de lockdown! En de ruimte. Maandag 1 juni vanaf 12:00 uur openen we daarom zowel het hotel en Benz (lunch en vanaf 3 juni ook weer diner) als Kazerne en het terras (lunch, apperitivo, diner en late night drinks), en is ook de tentoonstelling The Circle – Dutch Invertuals eindelijk te bewonderen.

Vanzelfsprekend volgen we bij alles wat we doen de (aangepaste) richtlijnen. Om deze in acht te kunnen nemen verdelen we de tafels over de ruimtes, serveren we in Benz een 6-gangen menu, werken we in Kazerne overdag met een compacte kaart en ’s avonds met een vast 3- en 4-gangen menu. Daarbij houden we uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen. 

Reserveer online of bel 040 207 3730. Aan de deur reserveren kan ook, mits er plek is.

Vanwege de opgelegde beperkingen en de veranderlijkheid daarvan zullen we de komende tijd continu monitoren hoe we zoveel mogelijk mensen weer van Kazerne kunnen laten genieten. Neem voor vragen – ook over de vergadermogelijkheden – gerust contact met ons op.

We kijken er naar uit om jullie weer te zien, te laten genieten en inspireren! 

Take care.

Love, team Kazerne