Kazerne Design Award

De Kazerne Design Award is een aanmoedigingsprijs voor net afgestudeerde studenten van de Design Academy Eindhoven. De powerhouse jury, bestaande uit Lonneke Gordijn (studio drift), Kiki van Eijk (Kiki en Joost) en Annemoon Geurts (Kazerne), honoreert een gelukkige winnaar met eeuwige roem, redelijk goede exposure, drie spontane kussen op de wang en 5000 euro. Om te starten. Is dat niet leuk?

Lonneke Gordijn is de helft van het wereldberoemde designduo Studio Drift. Hun werk is een zoektocht naar evenwicht in de relatie tussen mens/natuur/technologie en wordt wereldwijd tentoongesteld in toonaangevende musea, kunstbeurzen en instituten zoals Kazerne.

Kiki van Eijk is een van de meest talentvolle namen binnen Dutch Design. Haar wereld is grillig en kleurrijk, lyrisch en persoonlijk, maar verfijnd door vakkundig vakmanschap.

Annemoon Geurts is de oprichter en creatief directeur van de gerenommeerde designhub Kazerne, waar zij samen met gastcuratoren als Joseph Grima, Lidewij Edelkoort en Ilse Crawford de betekenis van design voor de wereld van morgen laat zien.

Gesponsord door Stichting Loyola.

De uitreiking van de award zal plaatsvinden in het voorjaar van 2020. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.