Kick That Ass-Award 2019

Studio Mack is de winnaar van de Kick That Ass-Award 2019. Een uitzonderlijke award, want voor de prijs gelden geen criteria. Geen diepgravend onderzoek, geen betere wereld en geen revolutionair materiaal. Het werk hoeft niet eens een functie te hebben. De award is een initiatief van ontwerper Maarten Baas, wordt ondersteund door Lowlands en uitgereikt in Kazerne. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan een afstudeer student van Design Academy Eindhoven.

 

Het winnende ontwerp van Studio Mack is dit jaar geen object, maar een humoristische en absurdistische film. ‘Sea you there’ is een klein verhaal over twee bevlogen wetenschappers die een wetenschappelijk raadsel oplossen. De jury was unaniem lovend over de vervreemdende en authentieke film waarin de kijker gedurende 8 minuten wordt meegenomen in het mysterie.