Extra’s tijdens DDW, Glow en Kerstmis 

Tijdens DDW (19-27 oktober) serveren we niet alleen in bar/restaurant Kazerne maar ook in restaurant Benz zowel lunch als diner.

 

Tijdens het jaarlijkse lichtkunstfestival Glow (9-16 november) serveren Giovanni Gabana en zijn team naast het reguliere menu tussen 17:00 en 19:00 uur een risotto met Ossobucco (stoof van kalfsvlees) of een vegetarisch gerecht, inclusief een glas wijn en koffie of thee voor 24,50.

Restaurant Benz opent dan al vanaf 16:00 uur. Rasmus Olander en zijn team serveren dan naast het reguliere 7-gangen menu ook in het weekend tussen 16:00 en 18:00 uur het 5-gangen business menu. Heerlijk voorafgaand aan de wandeling!

Kerstmis lijkt nog ver weg maar de eerste reserveringen staan al. Op 25 december, eerste kerstdag is het Nordic fine dining restaurant Benz at Kazerne open voor zowel lunch als diner en bij voldoende interesse ook op tweede kerstdag. Bar/restaurant Kazerne is alleen tweede kerstdag open, op 26 december.

Wacht niet te lang met reserveren, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens DDW bijvoorbeeld is al een aantal avonden uitverkocht. Reserveer hier online of bel 040 207 37 30.