Call for Entries DDW 2019 in Kazerne

Van 19 t/m 27 oktober 2019 staat Eindhoven weer volledig in het teken van Dutch Design Week. Tijdens deze 9 dagen is Home of Design Kazerne dagelijks vanaf 11:00 uur geopend voor designliefhebbers uit binnen- en buitenland. Een project aanmelden? De inschrijving hiervoor is nu geopend.

Tijdens DDW wordt het ruim 2.000m2 grote gerenoveerde erfgoed van Kazerne gevuld met actueel design van zowel startende als gevestigde designers, labels en producenten. Op zoek naar een toplocatie in het centrum van Eindhoven om jouw project te tonen?
Meld je vrijblijvend aan door een beschrijving en beeld te mailen aan office@kazerne.com.
Margot neemt vervolgens contact met je op over de mogelijkheden en selectieprocedure. De inschrijving blijft geopend tot augustus.

 

Voor meer informatie en updates, houd onze website in de gaten of ga naar www.ddw.nl. 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht