JOACHIM-MORINEAU VOOR HET KAZERNE FINE DINING RESTAURANT 

We zijn er trots op een sneak preview van het tweede Kazerne restaurant te kunnen delen, dat in maart in opent. Hiervoor gaven we het vorig jaar aan de Design Academy afgestudeerde (en nu al internationaal gerenommeerde) designduo Studio Joachim-Morineau de opdracht om servies te ontwerpen. Op basis van hun innovatieve druppeltechniek creëerden zij deze prachtige serie kommen.

In de aankomende weken onthullen we meer informatie over het fine dining restaurant. Wat we nu al al kunnen verklappen is dat onze getalenteerde Zweedse chef garant staat voor een eigentijdse en exclusieve culinaire ervaring.

Alvast een tafel reserveren om in maart een van de eerste gasten te zijn? Bel +31 (0) 40 207 3730 of stuur een e-mail naar reservations@kazerne.com en vraag naar het fine dining restaurant.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht