Volop innovatie om 2019 mee te beginnen

De komende weken dragen vernieuwers als Sjaak Deckers (GTX Medical), Buster Franken (Fruitpunch AI), Wim Reuser (STEMec) en George Liu (TU Eindhoven) op donderdagmiddagen bij aan EHV Innovation Café door hun inspirerende verhaal te delen in een break out talk.

Na de eerste meet up van EHV Innovation Café op donderdag 7 juni 2018 vonden de wekelijkse bijeenkomsten afgelopen jaar al 26 keer plaats in Kazerne. Met als doel elkaar te inspireren, innovatie te versnellen, nieuwe partnerships te ontwikkelen en meer business te genereren, investeren innovatie-experts, technische masterminds en creatieve koppen met elkaar in een gevarieerd programma.

 

 

Van neurostimulatie tot Female Ventures

Na een korte winterstop staan voor het nieuwe jaar afwisselende onderwerpen op het programma, zoals: nieuwe toepassingen van neurostimulatie, kunstmatige intelligentie (AI), het op de kaart zetten van wetenschap & technologie in zowel onderwijs als vrije tijd én fietsgebruik. Ook wordt er uitgekeken naar de tweede themamiddag van ‘co-host’ Female Ventures – het landelijke collectief voor ambitieuze vrouwen die willen leren van en in contact willen komen met gelijkgestemden. Na een succesvolle eerste bijdrage in november 2018, stellen zij in maart 2019 weer een programma met meerdere aansprekende vrouwelijke sprekers samen.

Op de hoogte blijven van het programma van EHV Innovation Café? Hou de website in de gaten.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht