De feestdagen vieren bij Kazerne?

Nog even en het is alweer het einde van het jaar: kijk je al uit naar de feestdagen? Geniet ervan met een heerlijke lunch, borrel of diner, omringd door het inspirerende design van de tentoonstelling ONGOING DIALOGUE, New Design by Old Friends.

Op woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) serveren we – naast onze vaste menukaart van robuuste en groentegeorienteerde gerechten met een Italiaans tintje – een feestelijk kerstmenu!

Wil je dineren aan de levendige lange tafel, of heb je liever de intimiteit van een kleine tafel? Reserveer online of bel +31 40 304 1388.

Feestelijke meetings

Op zoek naar een speciale locatie om een ​​feestelijk zakendiner of nieuwjaarsreceptie te organiseren voor collega’s en relaties? Kazerne biedt ook verschillende moderne vergader- en evenementenruimtes. Geïnteresseerd? Neem contact op met ons ervaren team via events@kazerne.com

 

Sluiting tijdens feestdagen

Kazerne is de hele dag gesloten op maandag 24, dinsdag 25, maandag 31 december en dinsdag 1 januari. We kijken ernaar uit je weer te kunnen ontvangen op woensdag 2 januari.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht