Werken bij Kazerne?

Onze groeiende en dynamische organisatie is volop in ontwikkeling. In verband met verdere uitbreiding zoeken wij een aantal nieuwe collega’s. Een baan bij Kazerne betekent werken in een enthousiast, internationaal, ambitieus en vooral gezellig team. Zitten gastvrijheid en cultuur ook in jouw aard en wil jij onze collega worden? Bekijk de vacatures voor facilitair medewerker, zelfstandig werkend kokfloormanager of party manager.

Een baan bij het nieuw te openen fine dining restaurant?

Voor het fine-dining restaurant dat begin volgend jaar onder leiding van een nieuwe chefkok opent, zoeken we een sous chef, maître en zelfstandig werkend kok die gasten op culinair niveau weten te prikkelen. Ambitieuze professionals die een affiniteit hebben met de Noord-Europese keuken en een internationaal spraakmakend concept mee op willen starten kunnen tot 30 november reageren. 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht