Geniet tijdens Glow van verrassend lichtontwerp

Loop tijdens het jaarlijkse lichtkunstfestival GLOW van 10 – 17 November 2018 binnen bij Kazerne om te genieten van de indrukwekkende installatie Meadow van Studio Drift en bekijk de nieuwe expositie ONGOING DIALOGUE – new design by old friends. Hierin zijn onder andere lichtontwerpen van Studio Toer, VanTot, Ontwerpduo x Cleary Led en Atelier Robotiq x BCXSY te zien. Schuif voor of na het wandelen van de GLOW route aan voor een lekker warm drankje, een robuuste pasta of stoofschotel, of een driegangenmenu à 37 euro.

GLOW Special, 10 – 17 November, 17:00 – 19:00 uur
Naast het reguliere menu serveren we tijdens GLOW tussen vijf en zeven dagelijks een special: risotto met Ossobucco (stoof van kalfsvlees), een glas wijn en koffie of thee met chocoladetruffels voor 24,50 euro. Liever een vegetarisch gerecht? Informeer op de avond zelf bij onze chef naar de opties. Heerlijk voorafgaand aan de wandeling!

Book a Table