Kazerne wint ‘Best Hospitality Concept’ bij uitreiking Hospitality & Style Awards

Tijdens de Hospitality & Style Awards van vakblad Entree werd de award voor ‘Best Hospitality Concept’ uitgereikt aan Kazerne. De uitreiking vond plaats in Studio 21 in Hilversum. De Entree Hospitality Style Awards gingen naar 9 toonaangevende ondernemers, waaronder de beste bartender, de beste barista en de meest inspirerende horecaondernemer.

Esthetische inspiratiebron

Andere genomineerden in dezelfde categorie waren Coffee and Coconuts, Foodhallen en Café Panache, alledrie in Amsterdam en Werelds aan het Strand in Ouddorp. In het juryrapport werd Kazerne een “esthetische inspiratiebron” en een “creatieve hub” genoemd.

Lekker eten tussen design

Annemoon Geurts, initiatiefnemer van Kazerne: “We bieden iets waar veel mensen van kunnen genieten: lekker eten tussen het design. Op die manier proberen we de kracht van de creatieve industrie aan de man te brengen. Inspiratie, dat is denk ik het woord waar het om draait.”

 

< Terug naar nieuwsoverzicht