Dutch Design Day

Een dag vol inspiratie. Je begint met een privé-rondleiding door de expositie in Kazerne, waar je vervolgens geniet van een heerlijke, no-nonsense lunch met Italiaanse touch. Stap vervolgens op de fiets en ontdek wat Eindhoven nog meer te bieden heeft op gebied van kunst en design. Daarbij is voldoende tijd om even af te stappen bij de hidden-gem-pleisterplaatsen: bij dat ene leuke koffiebarretje, om een vegan Kalamansi Yuzu sorbet te proeven (ja, ze hebben ook Salty Caramel roomijs) en te shoppen bij de leukste (boek)winkels.

 

Design- en culinaire arrangementen

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toonaangevende designers. Vind uit dat design veel meer is dan een mooie bank of stoel. Laat je inspireren door de wereldwijde impact van studenten en alumni van Design Academy Eindhoven. En geniet van de top-gastronomie in en rond Eindhoven.

In Kazerne Hotel eet, drink, slaap en ontwaak je omringd door recent werk van topontwerpers. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. Trek je er heerlijk terug, of ga erop uit en ontdek alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op eigen houtje of via een van onze arrangementen.

Wij nemen je mee langs bekende instituten en hidden gems van de stad en soms zelfs daarbuiten. Met en zonder sterren, tot in de puntjes geregeld. 

Onbekend met de wereld van design? Dan is onze missie geslaagd als jij (en je gasten) na jullie bezoek enthousiast zijn geworden over wat design kan doen.

Dutch Design Day

 –75 euro pp

Rondleiding in Kazerne
Laat je inspireren via een privérondleiding door de design tentoonstelling met recent werk van toonaangevende (Dutch) designers.

Lunch in Kazerne
Een warm welkom met een twee gangen lunch inclusief een glas wijn, tafelwater en koffie in ons restaurant met Italiaanse touch.

Bezoek Van Abbemuseum
Bekijk werk van opkomende en gevestigde internationale kunstenaars in het Van Abbemuseum, een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa.

Bezoek MU Artspace
Wisselende exposities op gebied van kunst, design, popcultuur en nieuwe media. Hier ontdek je niet alleen wat kunst en design is, maar ook wat het zou kunnen zijn.

Dutch Design Day + night

 –220 euro pp

Aansluitend blijven slapen? Dat kan. De prijzen van de hotelkamers verschillen per nacht en per seizoen. Laat ons je gewenste datum weten, dan maken wij een pakket op maat.

Dutch Design Day op maat

 –vanaf 75 euro pp

Die éne ontwerper ontmoeten? Een rondleiding in Design Academy Eindhoven? Liever een diner in plaats van een lunch? Met de taxi in plaats van met de fiets? Dat kan allemaal. Laat ons je aanvullende wensen weten, dan stellen wij een pakket op maat samen.

Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief fiets en plattegrond met hidden-gem-pleisterplaatsen, op basis van 2-persoonsbezetting en beschikbaarheid, inclusief BTW en toeristenbelasting.