La Pasqua paasbrunch

Zin om er met Pasen gezellig op uit te gaan met familie en/of vrienden? Kom genieten van een smakelijke la Pasqua – paasbrunch!

Vanaf 11:00 uur ’s ochtends serveren Chef Giovanni Gabana en zijn team heerlijke brunchgerechten met Italiaanse touch. Omringd door design en bij mooi weer lekker buiten op de prachtig vernieuwde binnenplaats!

Meer weten over de nieuwe tentoonstelling HOPE van Ilse Crawford & Oscar Peña? Sluit aan bij de dagelijkse rondleiding om 14:00 uur – alleen tijdens Pasen! – en krijg een beter beeld van de tentoonstelling en een deel van het gerenoveerde erfgoed. Geïnteresseerd? Geef het even aan bij de bedieningsmedewerker.

De la Pasqua – paasbruch kost 27,50 inclusief een glas Spumante en wordt geserveerd op zondag 21 en maandag 22 april tussen 11:00 en 16:00 uur. Reserveer hier online of bel 040 207 37 30.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht