Buy

EEN DESIGNCADEAU VOOR JEZELF OF EEN ANDER

Verliefd geworden op een lamp in het restaurant? Thuis ook zo’n eettafel? Een spiegel van Oscar Zieta net zoals in de expositie van Lidewij Edelkoort? Of liever een cadeau voucher om een heerlijk gerecht te kiezen van het menu of een design object uit de shop? Goed nieuws. In Kazerne is alles te koop.

Nou ja, bijna alles. Ook uit de voorgaande exposities en van zowel startende als wereldberoemde designers. Veel van de producten worden gemaakt door ontwerpers die hebben gestudeerd aan de Design Academy Eindhoven of een atelier hebben in de regio. Voor de grote en de kleine beurs.

Loop eens binnen via de glazen entree op Paradijslaan 2. De shop is iedere dag open, op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Margot beantwoordt graag je vragen over prijzen en levertijden. Stuur haar een mail via shop@kazerne.com of bel +31 (0) 40 207 3734.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Binnenkort lanceren we onze shop online. Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg onze sociale kanalen op Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube en Flickr.