WANTED: MEDEWERKER (HOTEL)RESERVERINGEN

uNIEK CONCEPT

–Ken je Kazerne in het hart van designstad Eindhoven? Een internationale hospitality hotspot met rave reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie ‘meest trendbepalend concept’ en proud member van Designhotels.com?

In onze monumentale marechausseekazerne en naastgelegen industriële loods genieten gasten van een 2.000 vierkante meter grote designexpositie met daarin luxe 8 hotelkamers (variërend van 35 tot 140 vierkanten meter), een bar, een restaurant met Italian touch (genomineerd als een van de vijf beste Italiaanse restaurants van Nederland), een fine-dining restaurant met Franse touch (14,5/20 Gault&Millau) vier multifunctionele ruimtes, een Members Club en een designshop.

Ons team is enthousiast, creatief, internationaal en ambitieus. De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

WANTED: MEDEWERKER (HOTEL)RESERVERINGEN (SALES) (m/v/x)

Ben jij een ervaren medewerker front-office en een geboren spin in het web? Kun je snel, secuur en verkoopgericht werken en tegelijkertijd gasten aan je binden? Dan zoeken wij jou! Zeker als je een enthousiaste en ambitieuze persoonlijkheid bent, die zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Binnen het groeiende concept van de Kazerne verwerk je de hotel- event- banqueting- en groepsaanvragen in passende offertes. Je weet deze om te zetten in reserveringen met bijbehorende vervolgacties in het team. Je werkt nauw samen met je collega van de afdeling reserveringen, de directie, chef-kok, bedrijfsmanager en communicatiemedewerker. Als eerste aanspreekpunt voor de gast werk je er met liefde en plezier aan mee om van iedere boeking een succes en bijzondere beleving te maken. Of het nu gaat om een exclusief diner, een staycation of een bruiloft.

Een open mind, commerciële, communicatieve en digitale vaardigheden én minimaal twee jaar relevante ervaring (onder meer met reserveringssystemen) zijn een must. Met een vakgerichte opleiding en voorliefde voor cultuur en design heb je een streepje voor.

Wat bieden we jou
Never a dull moment. We bieden je een dynamische baan met gezellige collega’s, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioenopbouw en reiskostenvergoeding), met doorgroeimogelijkheden en toegang tot cursussen. Werktijden zijn in overleg, in lijn met onze openingstijden (dagelijks van vroeg tot laat).

Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle aangesloten DesignhotelsTM  én een pas voor korting in restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.

Is dit jouw droombaan?
Kom ons enthousiaste team versterken! Mail direct je sollicitatie aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!