WANTED: Schoonmaak medewerker (m/v)

UNIEK CONCEPT

Ken je Kazerne in het hart van designstad Eindhoven? Een internationale hospitality hotspot met reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie ‘meest trendbepalend concept’ en proud member van Designhotels.com?

In onze prachtig gerenoveerde industriële loods en geweldige binnentuin in het centrum van Eindhoven genieten vele gasten van de authentieke en tegelijk moderne Italiaanse keuken. Hier komen Design, Eat, Drink, Meet en Sleep samen, want in het restaurant zijn ook altijd exposities met werk van bekende en onbekende designers.

WANTED: Housekeeping medewerker (m/v/x) weekends

–Voor hotel Kazerne

Houd jij ervan als alles tot in de puntjes schoon is en de bedden perfect gedekt zijn? Vind je ook dat schoonmaken vakwerk is? Dan zoeken wij jou!

Onze nieuwe collega

  • Heeft ervaring met housekeeping
  • Kan zelfstandig werken
  • Is flexibel inzetbaar
  • Spreekt Nederlands en/of Engels

Binnen het groeiende team van Kazerne werk je nauw samen met de dames en heren van de receptie. We bieden je een informele werksfeer waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor gezelligheid. Werktijden zijn in overleg, de begintijd is meestal rond 10:00 uur. 

Vanzelfsprekend is voor deze parttimefunctie (vanaf 8 uur, meer is bespreekbaar) een bij je leeftijd en ervaring passend salaris beschikbaar, met uitstekende voorwaarden zoals pensioenopbouw en toegang tot cursussen.

Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle DesignhotelsTM  én een pas voor korting in andere restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.

Iets voor jou?

Mail dan direct je CV inclusief foto en een korte toelichting over je interesse aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!