WANTED: Hotel receptionist (M/V/X)

uNIEK CONCEPT

–Ken je Kazerne in het hart van designstad Eindhoven? Een internationale hospitality hotspot met rave reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie ‘meest trendbepalend concept’ en proud member van Designhotels.com?

In onze monumentale marechausseekazerne en naastgelegen industriële loods genieten gasten van een 2.000 vierkante meter grote designexpositie met daarin luxe 8 hotelkamers (variërend van 35 tot 140 vierkanten meter), een bar, een restaurant met Italian touch (genomineerd als een van de vijf beste Italiaanse restaurants van Nederland), een fine-dining restaurant met Franse touch (14,5/20 Gault&Millau) vier multifunctionele ruimtes, een Members Club en een designshop.

Ons team is enthousiast, creatief, internationaal en ambitieus. De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

WANTED: Hotel receptionist (m/v/x)

Ben jij op je allerbest als je gasten ziet genieten? Doordat je hen warm hebt ontvangen, die ene leuke tip gaf en alle vragen kon beantwoorden? Ben je proactief en een pietje precies die ervan houdt dat alles tot in de puntjes klopt? Dan zoeken wij jou! Zeker als je een enthousiaste en ambitieuze persoonlijkheid bent, die zelfstandig kan werken en zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Binnen het kleinschalige Kazerne hotel:

  • zorg je voor gastvrije sfeer bij het in- en uitchecken van gasten
  • houd je oog op de binnenkomende reserveringen, zowel per mail als telefonisch,
  • geef je tips, behandel je vragen en klachten
  • controleer je housekeeping
  • ondersteun je de financiële administratie

Als medewerker front-office werk je nauw samen met collega’s van de afdeling reserveringen, administratie en de directie. Als aanspreekpunt voor de gast werk je er met liefde en plezier aan mee om van iedere boeking een bijzondere beleving te maken.

Een open mind, commerciële, communicatieve en digitale vaardigheden plus de bereidheid om regelmatig in het weekend en incidenteel ook s’ avonds te werken zijn een must. Met een vakgerichte opleiding en liefde voor cultuur en design heb je een streepje voor.

Wat bieden we jou?

We bieden je een dynamische baan met gezellige collega’s, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, met doorgroeimogelijkheden en toegang tot cursussen. Werktijden zijn in overleg, in lijn met onze openingstijden (dagelijks van vroeg tot laat).

Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle aangesloten DesignhotelsTM én een pas voor korting in restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.

Is dit jouw droombaan?

Kom ons enthousiaste team versterken! Mail direct je sollicitatie aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!