WANTED: Gastheer / gastvrouw

uNIEK CONCEPT

–Ken je Kazerne in het hart van designstad Eindhoven? Een internationale hospitality hotspot met rave reviews onder meer in de New York Times, winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie ‘meest trendbepalend concept’ en proud member van Designhotels.com?

In onze monumentale marechausseekazerne en naastgelegen industriële loods genieten gasten van een 2.000 vierkante meter grote designexpositie met daarin luxe 8 hotelkamers (variërend van 35 tot 140 vierkanten meter), een bar, een restaurant met Italian touch (genomineerd als een van de vijf beste Italiaanse restaurants van Nederland), een fine-dining restaurant met Franse touch (14,5/20 Gault&Millau) vier multifunctionele ruimtes, een Members Club en een designshop.

Ons team is enthousiast, creatief, internationaal en ambitieus. De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

WANTED: Gastheer / gastvrouw (m/v/x)

 

Ben jij op je allerbest als je gasten ziet genieten van een spannende wijn-spijs combinatie? Weet je ze culinair te prikkelen en ze tegelijkertijd aan je te binden? Ben je, kortom een proactieve, ervaren gastheer of gastvrouw die streeft naar perfectie? Dan zoeken wij jou: kom ons team versterken!

Onze nieuwe collega?

  • heeft ervaring in de service;
  • is gastgericht en overtreft graag de verwachtingen;
  • heeft oog voor kwaliteit en detail;
  • is leergierig en heeft een hands-on-mentaliteit;
  • is geïnteresseerd in wijn-spijs-combinaties;
  • spreekt vloeiend Nederlands en/of Engels.

Binnen het groeiende team van Home of Design Kazerne zul je werken voor bar/restaurant Kazerne. 

Wat bieden we jou

Never a dull moment. We bieden je een dynamische baan met gezellige collega’s, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioenopbouw en reiskostenvergoeding), met doorgroeimogelijkheden en toegang tot cursussen. Werktijden zijn in overleg, in lijn met onze openingstijden (dagelijks van vroeg tot laat).

Daarnaast ontvang je korting in de Kazerne restaurants, designshop, wereldwijd in alle aangesloten DesignhotelsTM  én een pas voor korting in restaurants, wellness, sport en op uitjes naar bijvoorbeeld de bios en pretparken.

Is dit jouw droombaan?

Kom ons enthousiaste team versterken! Mail direct je sollicitatie aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!