Design- en culinaire arrangementen

Ontdek de wereld van morgen door de ogen van toonaangevende designers. Vind uit dat design veel meer is dan een mooie bank of stoel. Laat je inspireren door de wereldwijde impact van studenten en alumni van Design Academy Eindhoven. En geniet van de top-gastronomie in en rond Eindhoven.

In Kazerne Hotel eet, drink, slaap en ontwaak je omringd door recent werk van topontwerpers. De unieke mix van erfgoed, hospitality en design biedt een zeldzame ambiance. Trek je er heerlijk terug, of ga erop uit en ontdek alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op eigen houtje of via een van onze arrangementen.

Wij nemen je mee langs bekende instituten en hidden gems van de stad en soms zelfs daarbuiten. Met en zonder sterren, tot in de puntjes geregeld. 

Onbekend met de wereld van design? Dan is onze missie geslaagd als jij (en je gasten) na jullie bezoek enthousiast zijn geworden over wat design kan doen.

December fine-dining Staycation

–vanaf 225 per persoon

Trakteer jezelf en je geliefde op een heerlijke Staycation in een van Kazernes uniek ontworpen luxueuze suites en lofts. Check zo vroeg mogelijk in om zo lang mogelijk te genieten van de geneugten van Kazerne. Wat wil je nog meer?

Diner in Benz at Kazerne
Ontdek de nostalgische en toch verrassende Frans getinte gastronomische gerechten van Benz’ nieuwe chef-kok Thomas Voets (Bib Gourmand, 14,5/20 Gault&Millau), gecomplementeerd met de spannende wijnkeuze van Maître/sommelier Alexander van der Voort. Inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie/thee.

Menu December

Paling, beurre noisette, zuring, koolrabi, kippenhuid, hazelnoot
Anijs veloute, rode pepersorbet
Tarbot, rode garnaal, beurre blanc, oesterblad 
Zwezerik, ossenstaart, gefermenteerde knoflook
Hollandse houtduif, bloedworst, trompette de la mort, eendenlever, haricots verts, lardo
Kaas 
Popcorn panna cotta, mandarijn, boterkoek, meringue

Slaap een nacht in Kazerne
Slapen en ontwaken omringd door luxe en design. Trek je terug om heerlijk te relaxen of ontmoet onze community in de Kazerne Members Club. Voel je thuis en toch even helemaal weg.

Ontbijt
Cappuccino, croissantje, eitje, broodje. Of toch liever wat yoghurt met granola en fruit? Het uitgebreide ontbijt staat klaar op een door jou gekozen moment, ook voor uitslapers.

Reserveer nu voor een nacht in december

Dit fine-dining arrangement inclusief een nacht in de Charming Room of Junior Suite kost 225 euro per persoon. Een nacht in de Family Suite, Corner- of Courtyard Duplex, Paljas-, Hay– of Penthouse Loft 262,50 euro per persoon.

Bel voor meer informatie, vragen over beschikbaarheid en boekingen met 040 207 37 30.

Dit arrangement is te boeken op vrijdag en zaterdag. Liever op een andere dag? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. 

Genoemde prijzen zijn per persoon inclusief op basis van 2-persoonsbezetting en beschikbaarheid, inclusief BTW en toeristenbelasting.