Vriend worden?

Maak Kazerne mede-mogelijk!

Participeren
/
Steun /
Mede-mogelijk-makers /
Kazerne schaart vele enthousiaste medestanders en medewerkers achter zich. Samen zetten we ons in voor het erfgoed en om het cultureel-maatschappelijk programma mogelijk te maken.

Draagt u het behoud van het erfgoed Klein Paradijs en/of het cultureel/maatschappelijk programma een warm hart toe? Steun de stichtingen achter Kazerne! Binnenkort kan dat direct via deze website. Wilt u zich nu al kenbaar maken? Neem dan contact op met Annemoon Geurts via 040 2366196 of stuur een e-mail aan info@kazerne.com, dan nemen wij contact met u op.

WAARDE RUILEN?

Tegenover uw lening, schenking en/of medewerking staan fiscale voordelen én bijzondere privileges; om te beginnen natuurlijk het lidmaatschap van de club van medemogelijkmakers.

Denk daarnaast aan:
  • sociaal rendement;
  • zakelijke kansen;
  • creatieve projecten;
  • exclusieve avonden voor u en uw relaties;
  • kortingen op kunst en design;
  • voorrang bij reserveringen, special guests, projecten, pop-ups;
  • en alle andere égards.

Onze financiële en fiscale experts hebben aantrekkelijke pakketten samengesteld voor zowel leningen als (eenmalige en periodieke) schenkingen van particulieren en bedrijven. Voor individuele en exclusieve samenwerking gaan we graag met u om tafel.

FISCALE VOORDELEN

De stichtingen achter het totaalconcept Kazerne hebben een ANBI-status. Stichting ter behoud van Klein Paradijs zelfs een ANBI-C status (Algemeen Nut Beogende Instelling - Cultuur). Daarmee zijn schenkingen en leningen onder voorwaarde fiscaal aftrekbaar. Tot wel 125% als u periodiek schenkt. Overleg met uw fiscalist over de meest lucratieve oplossing. Zie ook www.daargeefjeom.nl.

RENDEMENT EN AFLOSSING

Vanaf 5.000 euro kunt u de stichting het bedrag ook lenen. Leningverstrekkers ontvangen naast de hierbovengenoemde privileges een sociaal rendement van 1 à 2% per jaar. De achtergestelde leningen worden contractueel vastgelegd, zijn verhandelbaar en worden in principe in zo'n tien jaar via loting afgelost.

DOET U MEE?

Bent u die grote of kleine mecenas die het behoud van het erfgoed en/of het inhoudelijk programma in de Kazerne mede-mogelijk maakt? Laat het ons weten! Neem contact op met Annemoon Geurts via 040 2366196 of stuur een e-mail aan info@kazerne.com, dan nemen wij contact met u op.