Call for entries

25 Jun. 2017 — 19 Okt. 2017

Met ruim 35.000 bezoekers tijdens de Dutch Design Week (DDW) 2016 én ruimschoots aandacht in relevante media was de Kazerne afgelopen jaar wederom een van dé DDW hot-spots. Ook in 2017 wordt het ruim 2.000 m2 grote erfgoed gevuld met actueel design van zowel startende als gevestigde designtalenten, labels en producenten.

Huis en thuis voor design
Kazerne is een creatieve hub in het centrum van Eindhoven. In de voormalige marechausseekazerne en industriële loods komen de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door. Hier, in deze levendige omgeving, wordt je geïnspireerd door state-of-the-art exposities. Hier word je geprikkeld door grensverleggende concepten. Hier ontmoet je uiteenlopende internationale netwerken. Presenteren (Expo). Creëren (Lab). Ontmoeten (Meet). Dat samen is Kazerne.

Tijdens DDW is de Kazerne iedere dag open van 11:00 tot middernacht: om de expo te bekijken, voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij goed weer ook op het heerlijke terras.

Op zoek naar een DDW locatie?
Tijdens DDW worden alle ruimtes van het ruim 2.000m2 grote erfgoed gevuld met actueel design van zowel startende als gevestigde designers, labels en producenten. Op zoek naar een toplocatie? Stuur tekst en beeld aan office@kazerne.com, dan nemen wij contact op over eventuele mogelijkheden.

De boardrooms zijn te reserveren voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten – van fine dining privé diners tot werksessies en conferenties. Van 4 tot 400 personen. Informeer vrijblijvend via reservations@kazerne.com of +31 40 304 1388 naar de mogelijkheden.

Zie ook www.ddw.nl


Datum: 25 Jun. 2017 — 19 Okt. 2017