KAZERNE x MENNO POST

07 Apr. 2018 - 08 Apr. 2018

AN EXCEPTIONAL CULINARY EXPERIENCE WITH THE TWO-STARRED MICHELIN CHEF

Coquille, zwezerik, duif en alles bij elkaar een onvergetelijke smaaksensatie. Klinkt heerlijk, toch? Liefhebbers van sophisticated sterrenmenu’s kunnen op zaterdag 7 en zondag 8 april hun hart ophalen in Kazerne, wanneer je de keuken van tweesterrenchef Menno Post kunt komen proeven.

Het is voor het eerst dat onze chef Carlos Blankers een bekende gastchef in zijn keuken uitnodigt. Samen presenteren zij in Kazerne een diner op zaterdagavond en een lunch op zondagmiddag. Voor 85 euro per persoon geniet je van het buitengewone zesgangenmenu.


MENU 7 & 8 APRIL

WAFEL / CREME FRAICHE / HAMACHI
DROP / FOIE GRAS
BOEMBOE / TAPIOCA / POLPO

OESTER / KALFSTONG / YUZU

ASPERGE
EENDENEI / DASLOOK / MORILLES / KARNEMELK

LANGOUSTINE
SECRETO / POMPOEN / BOKCHOI

COQUILLE 2X
KAVIAAR / BEURRE BLANC / WITLOF / LARDO DI CALLONATA

ZWEZERIK
GEFERMENTEERDE KOOL / CHOCOLADE 99%

DUIF
MUNSTER / BOSPEEN / PISTACHE

AARDBEI
RABARBER / CHARTREUSE / YOGHURT


OVER MENNO POST
Post kookte tot voor kort bij De Bokkendoorns** in Overveen. In de loop der jaren ontwikkelde hij een eigen signatuur die hij begin 2017 mocht bekronen met zijn inauguratie als SVH Meesterkok. Hij bereidt voedselkunstwerkjes om je vingers bij af te likken, zoals bijvoorbeeld zijn gerecht van langoustine met buikspek, pompoen en drop.

Post: ‘Ik vind het een eer om als eerste gastchef in Kazerne te komen koken omdat ik het echt geweldig vind hoe kunst en gastronomie hier samen komen.’


RESERVEREN?
Kom genieten van deze buitengewone culinaire ervaring en reserveer online, via reservations@kazerne.com of bel +3140 30 41 388.

Kazernes chefkok Carlos Blankers nodigt het komende jaar vaker gerenommeerde collega’s uit, vergelijkbaar met de gastcuratoren die bij Kazerne aan nieuwe design exposities werken.Datum: 07 Apr. 2018 - 08 Apr. 2018